nl

+32 (0)11 9 88 44 2

info@zekeringkast24.be

X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Schakelmateriaal
Wanneer u schakelmateriaal gaat kopen, adviseren wij u eerst het merk te bepalen. Zekeringkast24 levert de merken EMAT, Gira, Niko en KlikAanKlikUit. Schakelmateriaal is verder verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, en dus voor meerdere situatie's.


Overig schakelmateriaal

Naast de traditionele merken heeft Zekeringkast24 ook stekkers en CEE stekkers. Alle stekkers zijn voorzien van aarde en beschikbaar in diverse kleuren. CEE stekkers worden in Europa universeel gebruikt voor elektrische vermogen-aansluitingen, ze zijn ook gangbaar in de rest van de wereld.

CEE stekkers, ook wel krachtstroomstekkers genoemd, worden vooral op campings gebruikt in campers of caravans. De stekkers zijn volgens de Europese IEC 60309 norm goedgekeurd.
 

Schakelmateriaal van KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit is een domoticasysteem waarmee u verlichting, zonwering, rolluiken en andere apparatuur kan bedienen. Met dit systeem kunt u, door het gebruik van zenders en ontvangers, apparaten draadloos schakelen. Vaak zijn soortgelijke domotica systemen duur en ingewikkeld te installeren. Met KlikAanKlikUit bent u verzekerd van: ‚úď Betaalbaar systeem ‚úď Eenvoudig te installeren ‚úď Tijdbesparend ‚úď Energiezuinig                                


Schakelmateriaal kopen bij Zekeringkast24.be

Als u schakelmateriaal koopt bij Zekeringkast24.be bent u verzekerd van:
  • 24-uurs levering
  • Laagste prijs garantie
  • Onafhankelijk advies op maat


Schakelmateriaal van EMAT

EMAT is een merk van topkwaliteit dat kan concurreren met bekende merken als Busch-Jaeger, Niko en Gira op het gebied van kwaliteit, en dat met een aantrekkelijker prijs. EMAT is een zelfstandig merk dat sinds 1990 actief is op de Europese markt. Schakelmateriaal van EMAT wordt in Nederland gebruikt en aangeboden door diverse installateurs, tevens beschikt EMAT schakelmateriaal over keurmerken voor de Europese markt.

Heeft u nog vragen over schakelmateriaal, of over andere onderdelen op het gebied van elektro? Neem dan contact met ons op via nummer +32 (0)11 9 88 44 2 of stuur een e-mail naar info@zekeringkast24.be