nl

+32 (0)11 9 88 44 2

info@zekeringkast24.be

X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Een beltransformator is een transformator die u gebruikt voor uw deurbel. De beltrafo zorgt ervoor dat de stroomvoorziening wordt omgezet van 220/230V naar een zwakstroom voltage. Een deurbel werkt meestal op 8, 12 of 24 Volt.


 


Bezig met laden...
€ 7,66 incl. BTW Per stuk
Aantal: 

Beltransformator kopen

Wanneer u een zekeringkast gaat vervangen kunt u ervoor kiezen uw huidige deurbel te behouden, maar het is ook mogelijk om een nieuwe variant te plaatsen. Hieronder vindt u beltransfo’s van onder andere EMAT, ABB, Hager en Eaton
 

Beltransfo aansluiten

Het aansluiten van een beltransfo kunt u prima zelf doen. U heeft een beltransfo, beldrukker en bel nodig. Verder heeft u nog een belsnoer nodig om de beldrukker met de bel te verbinden.

Stap 1:
U bevestigd de beltransfo op de DIN-rail in de zekeringkast. Bij de beltransfo zit een aansluitblok met twee draden.

Stap 2:
De twee draden uit het aansluitblok lopen naar de beldrukker en naar de bel/gong zelf.

Stap 3:
Zorg ervoor dat de beltransfo ook is aangesloten op een automatische zekering, hiervoor gebruikt u aansluitdraad van 1 mm dik en een maximale lengte van 50 cm.

Zorg ervoor dat alle kabels en snoeren vastzetten en u kunt uw deurbel gebruiken.

*Let wel: een beltransfo met stopcontact wordt op een andere wijze gemonteerd.
 

Draadloze deurbel

Bent u opzoek naar een draadloze deurbel? Ook die kunt u kopen bij Zekeringkast24.be

Een draadloze deurbel heeft een 220V stopcontact nodig. De KlikAanKlikUit deurbel die u bij ons kan kopen, is zeer makkelijk te installeren. U kunt de deurbel (ontvanger) in een stopcontact plaatsen en koppelen met de drukknop (zender). Selecteer vervolgens een melodie en het gewenste geluidsniveau.

Als extra optie heeft deze draadloze deurbel een led-indicator, wanneer er op de bel gedrukt wordt, begint er een led lampje te knipperen. Ideaal als u aan het stofzuigen bent. Het is ook mogelijk om meerdere ontvangers (deurbellen) met één drukknop te combineren en andersom.
 

Waarom een deurbel bij Zekeringkast24.be kopen

  • Beltransformators van hoge kwaliteit
  • Twee jaar garantie op alle beltransfo's
  • Tien jaar garantie op EMAT
  • Vandaag besteld, de volgende dag in huis
  • Gratis onafhankelijk en deskundig advies
  • Laagste prijs

Heeft u nog vragen over beltransfo’s of over andere zekeringkast componenten? Neem dan gerust contact met ons op.  Wij zijn te bereiken op nummer +32 (0) 11 9 88 44 2. U kunt ook een mail sturen naar Info@zekeringkast24.be